Резонанс тижня. На Москві наклав на себе руки відомий російський винахідник і письменник

Ельяш - автор понад 60 патентів, 10 науково-технічних книг і десятків журнальних публікацій.

У Москві наклав на себе руки відомий радянський і російський винахідник, письменник і сценарист Марк Ельяш, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Внучка 85-річного Марка Львовича отримала від нього повідомлення в месенджері зі словами «Я помер» і поїхала до нього додому. У квартирі вона виявила тіло і передсмертну записку. За попередніми даними, Ельяш наклав на себе руки через важке захворювання.
Марк Ельяш - автор понад 60 патентів, 10 науково-технічних книг і десятків журнальних публікацій. Працював головним технологом в організаціях системи Міністерства монтажних і спеціальних будівельних робіт СРСР, керував монтажем і пуском в експлуатацію турбінних та компресорних агрегатів на найважливіших народногосподарських і оборонних об'єктах.
Він є автором кількох повістей, роману «Ризик», а також сценарію до фільму 1974 року «Захід у відповідь»,в якому знялися Наталія Фатєєва та Петро Шелохонов. Фільм знімався на Одеській кіностудії. П'єса Ельяша «Аварія» в 1979 році була поставлена в Одеському російською драматичному театрі.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...