Резонанс тижня. На Москві помер відомий кіноактор

Пік слави актора припав на 1990-ті роки.

У Москві у віці 57 років у себе вдома помер відомий російський актор Денис Карасьов, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Як повідомляє REN TV, за попередніми даними причиною смерті стала серцева недостатність. Прибулі медики не змогли допомогти акторові.

Карасьов виріс в естонському місті Сілламяе. Закінчив ГІТІС. Дебютував в кіно в 1989-му.

Першу помітну роль зіграв у фільмі 1992 року «Катька і Шиз». В цілому на рахунку актора більше 50 кіноролей - в тому числі в картинах «Сволота», «Стрінгер», «В колі першому», «Мещерські», «Я - лялька», «Ми з майбутнього 2». Також він знімався в телесеріалах «Виклик», «Каменська», «Марш Турецького», «Далекобійники», «Приватне замовлення».

Крім роботи в кіно Карасьов працював в Театрі імені Маяковського, а потім в «Ленкомі».

Був одружений на актрисі Карині Золотовій.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...