Резонанс тижня. "Найбільша знахідка після Одрі Хепберн": У США померла відома актриса і зірка Playboy (фото)

Актриса відома за фільмами «Майже ідеальне вбивство», «Злі пальці», «Убий мене поцілунками», «Сьогодні, завтра, післязавтра», «Архангел». У 1969 році вона знялася оголеною для журналу Playboy.

У віці 78 років в одній з лікарень Нью-Йорка померла Памела Тіффін - популярна в 1960-х роках актриса і колишня зірка Playboy. Про це повідомляє видання Vulture, передають Патріоти України.
Памела народилася в Оклахома-сіті в родині з російськими та британськими коренями. Почала успішно працювати моделлю. Під час екскурсії в Голлівуд її випадково помітив продюсер, який запропонував їй кінопроби.
У 1961 році Памела дебютувала у фільмі «Літо і дим». У тому ж році вона зіграла в картині Біллі Уайлдера «Один, два, три». Знаменитий режисер, володар шести премій «Оскар», творець фільмів «В джазі тільки дівчата» і «Сабріна», назвав актрису «найбільшою знахідкою після Одрі Хепберн». Тіффін номінувалася на премію «Золотий глобус» за обидві ці ролі.У 1967 році Памела переїхала в Італію і знімалася в італійських комедіях.
Актриса відома за фільмами «Майже ідеальне вбивство», «Злі пальці», «Убий мене поцілунками», «Сьогодні, завтра, післязавтра», «Архангел».
У 1969 році вона знялася оголеною для журналу Playboy.

Тіффін була одружена двічі. Її першим чоловіком в 1962 році став співзасновник журналу New York Magazine Клей Фелкер, з яким вона розлучилася сім років по тому. Другим - італійський професор філософії Едмондо Данон, якому вона народила двох дочок.

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...