Резонанс тижня. Наймолодша жертва хвороби в Британії: Коронавірус забрав життя 21-річної дівчини (фото)

Раніше ніяких істотних проблем зі здоров'ям у неї не було.

Хлоя Міддлтон - 21-річна дівчина з Хай-Уікома, Бекінгемшир, Великобританія, померла через коронавірус COVID-19. Про це написало відоме видання Sky News, передають Патріоти України.

Уточнюється, що дівчина є наймолодшим пацієнтом з коронавірусом, яка померла через хворобу. При цьому раніше ніяких істотних проблем зі здоров'ям у неї не було.

"Всім людям, які думають, що це просто вірус, подумайте ще раз. Цей вірус забрав життя моєї 21-річної дочки", - написала в соцмережах її мати, Діана Міддлтон.

У той же час її тітка Емілі Містрі закликала людей слухати рекомендації фахівців з приводу пандемії коронавіруса.

"Реальність вірусу тільки розгортається на наших очах. Будь ласка, дотримуйтеся державних рекомендацій. Захистіть себе і захистіть інших! Не вірус поширюється, а люди поширюють вірус. Життя, яке ми її знаємо, кардинально змінилося, якщо ми все не будемо діяти зараз, щоб захистити себе та інших, довше триватимуть ці заворушення і страждання... Спочивай з миром, Хлоя. Поки ми не зустрінемося знову", - написала жінка.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...