Резонанс тижня. Напівгола і в крові: У Дніпрі побили і згвалтували дівчинку-підлітка

У п'ятницю, 21 лютого, в Соборному районі Дніпра згвалтували неповнолітню дівчинку.

Закривавлену і напівроздягнену постраждалу знайшли між гаражами в одному з дворів на Набережній Перемоги. На місце відразу ж викликали медиків.

Відомо, що напали на дев'ятикласницю, яка живе в будинку неподалік від місця злочину. Повідомляється, що протягом останніх п'яти днів дівчинка не з'являлася вдома і не виходила на зв'язок. Раніше вона вже кілька разів тікала з дому і залишалася у свого друга.

Незадовго до події про зникнення дівчинки в поліцію повідомила її бабуся. Вона дізналася від адміністрації школи, що останнім часом школярка була відсутня на заняттях. Телефон зниклої в цей час був вимкнений.

Постраждалу у тяжкому стані госпіталізували до лікарні імені Мечникова. Правоохоронці активно шукають злочинця.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...