Резонанс тижня. Нажахана вся Іспанія: Жахливий вибух у Мадриді сколихнув весь світ

Сильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедіїУ середу, 20 січня, у Мадриді прогримів потужний вибух. В результаті інциденту було пошкоджено три верхніх поверхи будинку, розташованого на вулиці Толедо в центрі містазазначають Патріоти України.

Біля будівлі, де стався вибух знаходиться будинок престарілих. Правоохоронці евакуювали всіх мешканців сусідніх будинків. Точна причина вибуху поки невідома, але передбачається, що він стався через витік газу.

Сильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедії

За даними Reuters, через вибух щонайменше дві людини загинули і вісім отримали поранення. Один з постраждалих перебував у важкому стані і доставлений в лікарню.

Сильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедіїСильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедіїСильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедії

Представник церкви заявив, що зник один церковний волонтер. Дим підіймався з частково зруйнованої будівлі, і рятувальники евакуювали літніх людей з сусіднього будинку пристарілих.

Сильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедіїСильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедії

П'ять верхніх поверхів були повністю зруйновані, стіни були підірвані, а два нижніх поверхи залишилися в основному цілими, але місцями обвуглені полум'ям.

За словами сусіда, будівля являла собою комплекс, в якому проходили тренінги для священників, а також в ньому давали їжу бездомним.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...