Резонанс тижня. Не витримало серце: У реанімації помер 28-річний український співак і композитор (фото)

У Києві у віці 28 років у четвер, 12 листопада, помер український співак та композитор Філіп Левшин. Серце чоловіка не витримало серію складних операцій, які йому проводили протягом останніх двох тижнів. Про це на сторінці у Facebook повідомив піар-фахівець Андрій Царенок, передають Патріоти України.

Як відомо, Левшин хворів на панкреатит (запалення підшлункової залози). Про свій діагноз він дізнався у 2016 році. Хворобу нібито вдалося перемогти, але через три роки вона повернулася. "Він був талановитим автором, співаком, шоуменом, багато його хто знав за телевізійними проєктами", – написав знайомий артиста.

На своїй сторінці в Instagram Левшин вказав, що є автором пісень таких російських виконавців, як Філіп Кіркоров, Микола Басков, Григорій Лепс, МакSим, Митя Фомін та інші.

Філіп Левшин брав участь у кастингові пісенного талант-шоу "Х-фактор" у 2011 році. Запам'ятався глядачам тим, що після відмови послав суддів і звукорежисера. Також взяв участь у телешоу "Джентльменський набір" (аналог "Від пацанки до панянки"). Крім того, чоловік зняв кілька кліпів на свої пісні.

У квітні 2016-го Левшин опинився в реанімації з діагнозом "панкреонекроз підшлункової залози з відмовою життєво важливих органів". Тоді йому вдалося подолати захворювання, хоча він і переніс кілька операцій і втратив близько 20 кг.

Пропонуємо подивитися фото, які співак публікував в Instagram:

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...