Резонанс тижня. Незадоволений пацієнт всадив ножа в горло стоматолога

Потерпілий на судовому процесі запевняв, що причиною конфлікту стала відмова пацієнта оплачувати стоматологічні послуги.

В амбулаторії «Городоцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги», розташованому в селі Мшана Львівської області громадянин Лівану вдарив стоматолога ножем в шию. Інцидент стався ще в червні 2019 року, передають Патріоти України.

«Між громадянином Лівану і лікарем - стоматологом виник конфлікт, під час якого іноземець вдарив медика ножем в шию, тим самим заподіяв проникаюче ножове поранення, що призвело до артеріальної кровотечі. Після чого зловмисник зник. На щастя, поруч з пораненим знаходилися його колеги, які своєчасно надали йому медичну допомогу та врятували його життя», - повідомляє прокуратура Львівської області.
Відносно громадянина Лівану було відкрито кримінальне провадження за статтями «Замах на злочин» та «Умисне вбивство».
Городоцький районний суд засудив іноземця до 7 років і 6 місяців позбавлення волі.
Як повідомляють інші джерела, 65-річний обвинувачений на суді заявив, що раніше лікувався у 33-річного стоматолога, але той раптом попросив його більше не приходити. Обурений цим, іноземець з вулиці почав кидати каміння у вікно стоматологічного кабінету, вимагаючи щоб той звільнився. Медик теж вийшов на вулицю, де, за словами ліванця, намагався вдарити його цеглою. У відповідь обвинувачений витягнув ніж, на який, за твердженням обвинуваченого, той сам і напоровся.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...