Резонанс тижня. Обранцем став 58-річний німець: За скільки 19-річна харків'янка продала цноту на аукціоні (фото)

Торги проходили на іноземному сайті ескорт-послуг.

Невинність українки купив 58-річний бізнесмен. Фото: скріншот з відео.

19-річна харків'янка виставила свою цноту на аукціон за 100 тисяч євро, однак підсумкова сума досягла 1,2 мільйона євро. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Про початок аукціону Катерина оголосила в грудні 2019 року, запросивши 100 тисяч євро. Для участі в торгах чоловіки повинні були мати як мінімум десять мільйонів євро. В ході аукціону ціна за цноту дівчини піднялася до 1,2 мільйона євро.

Невинність українки купив 58-річний бізнесмен з Мюнхена, який згоден не тільки одружитися на ній, але і забезпечувати її, виплачуючи по десять тисяч євро кожен місяць. На знак серйозності своїх намірів, бізнесмен вже вніс депозит в розмірі 10% від загальної суми. Крім нього, юрист із Нью-Йорка готовий був викласти мільйон євро за цноту українки, а співак з Токіо - 900 тисяч євро. Торги проходили на іноземному сайті ескорт-послуг.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...