Резонанс тижня. Одесит в інвалідному візку не послухався медиків і поспішив до кабінету МРТ - фото наслідків нагадують бойовик (фото)

В одній з приватних клінік Одеси стався нещасний випадок з пацієнтом - чоловік в інвалідному візку не послухався лікарів і поспішив до кабінету МРТ. У наступну ж секунду бідолаха зрозумів, чому до апарату магнітно-резонансної томографії заборонено наближатися із залізними предметами, передають Патріоти України.

Силою магніту пацієнта разом з коляскою буквально "втягнуло" в апарат МРТ, і в цій ситуації не обійшлося без наслідків. Фото публікує місцевий Telegram-канал "Ху**ая Одесса".

Всім, хто коли-небудь робив МРТ (ну або хоча б дивився "Доктора Хауса"), добре відомо - сильне магнітне поле увімкненого томографа може притягнути будь-які металеві предмети, які знаходяться поблизу. Особливо небезпечно, якщо вони знаходяться на людині або всередині неї - прикраси, пірсинг, металеві та магнітні імплантати, гвинти або ж пластини для зрощування переломів. Як зазначає джерело, пацієнт одеської клініки проігнорував застереження медиків і самостійно поквапився до кабінету МРТ.

На фото видно сліди крові, пошкоджені апарат МРТ та інвалідний візок. Подробиць про стан постраждалого наразі немає.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...