Резонанс тижня. Організм не витримав: Помер молодий боєць ЗСУ, якого жорстоко катували окупанти на Донбасі (фото)

19 липня 2017-го під Красногорівкою Роман Савков потрапив в полон, а звільнити його вдалося лише у січні 2018-го.

Роман Савков. Фото: Фейсбук.

У понеділок, 11 листопада, помер 30-річний український військовослужбовець Роман Савков, який більше півроку провів в полоні у бойовиків, де його катували. Про це повідомила в Facebook журналіст Лілія Рагуцька, передають Патріоти України.

"Воював у складі 92-ї ОМБр. 19 липня 2017-го під Красногорівкою потрапив в полон. Тоді в бою, троє побратимів Романа загинули. А він сам з важким пораненням опинився в Макіївській колонії", - написала вона.

За її словами, звільнити Романа з полону вдалося лише 24 січня 2018. "З набутим в полоні цукровим діабетом, ліків від якого йому окупанти не давали. На момент звільнення, колись досить міцний хлопець важив всього 50 кг. Він так і не зміг вибратися", - додала журналістка.

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...