Резонанс тижня. Перед смертю нещасна дитина дуже страждала: Шокуючі подробиці вбивства 7-річної Марійки на Херсонщині (відео)

Кримінальне провадження за фактом зникнення дівчинки перекваліфіковане на умисне вбивство малолітньої дитини.

Попередньою причиною смерті 7-річної дівчинки на Херсонщині, яка зникла кілька днів тому, стало удушення. Про це повідомляє Національна поліція України в Facebook, передають Патріоти України.

"Під час візуального огляду поліцейські встановили, що смерть дитини була насильницькою. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто задушення", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що нині кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення Марії Борисової, перекваліфіковане за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме - умисне вбивство малолітньої дитини.

У поліції Херсонської області повідомили, що на "на тілі дівчинки виявлені також тілесні ушкодження в області статевих органів, що може свідчити про те, що малолітня стала жертвою статевого злочину". Тіло дитини передане на експертизу.

"Наразі вживаються усі необхідні слідчі та розшукові заходи для встановлення підозрюваного та обставин смерті дівчинки. Розслідування перебуває на контролі керівництва Нацполіції України та обласного відділення поліції", - йдеться у повідомленні.

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...