Резонанс тижня. Перед смертю нещасна дитина дуже страждала: Шокуючі подробиці вбивства 7-річної Марійки на Херсонщині (відео)

Кримінальне провадження за фактом зникнення дівчинки перекваліфіковане на умисне вбивство малолітньої дитини.

Попередньою причиною смерті 7-річної дівчинки на Херсонщині, яка зникла кілька днів тому, стало удушення. Про це повідомляє Національна поліція України в Facebook, передають Патріоти України.

"Під час візуального огляду поліцейські встановили, що смерть дитини була насильницькою. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто задушення", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що нині кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення Марії Борисової, перекваліфіковане за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме - умисне вбивство малолітньої дитини.

У поліції Херсонської області повідомили, що на "на тілі дівчинки виявлені також тілесні ушкодження в області статевих органів, що може свідчити про те, що малолітня стала жертвою статевого злочину". Тіло дитини передане на експертизу.

"Наразі вживаються усі необхідні слідчі та розшукові заходи для встановлення підозрюваного та обставин смерті дівчинки. Розслідування перебуває на контролі керівництва Нацполіції України та обласного відділення поліції", - йдеться у повідомленні.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...