Резонанс тижня. Передрік війну і попросив вибачення: Останній пост загиблого в авіакатастрофі студента

Один з пасажирів українського Boeing 737, що розбився під Тегераном, незадовго до авіакатастрофи коментував загострення військово-політичної обстановки між Іраном і США, пожартувавши, що перед вильотом літака між країнами може спалахнути війна.

Іранський аспірант одного з канадських університетів Мойтаби Аббаснежада, який загинув під час аварії Boeing 737 "Міжнародних українських авіаліній" в Ірані, перед загибеллю написав свій останній пост у соціальній мережі Twitter, в якому з іронією відреагував на військово-політичну ситуацію в країні та пожартував щодо того, що між США і іранською стороною може розпочатися збройний конфлікт, передають Патріоти України.

Публікацію покійного нині аспіранта Університету Торонто помітила американська журналістка іранського походження Негара Мортазаві.

У своїй останній публікації Аббаснежад прокоментував запуски балістичних ракет з боку Тегерана по американських базах в Іраку. Чоловік з іронією зазначив, що передбачає початок війни Ірану з США перед тим, як його рейс покине повітряний простір країни. "Я передбачав, що війна може початися прямо перед моїм рейсом", - пожартував іранський аспірант. Після цього він попросив вибачення у своїх підписників "за всі погані і хороші справи".Мойтаба Аббаснежад встиг обмінятися з іншими користувачами Twitter жартами про війну ісламської республіки зі Сполученими Штатами Америки і поцікавився, чи відомо що-небудь про жертви в результаті ракетної атаки іранськими військовими по американських базах в Іраку.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...