Резонанс тижня. "Подарунок" з небес: У двір британцеві впав біженець, який летів на шасі літака

Попри велику небезпеку, таку як сильний холод і нестача кисню, біженці забираються на шасі літаків, щоб потрапити в Європу.

У Британії на території південного району Лондона – Клепхем, близько під’їзної дороги аеропорту Хітроу, 30 червня 2019 року з неба впав біженець, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Біженець з Африки приземлився всього в одному метрі від Джона Балдока, який відпочивав у своєму саду.

Як показало розслідування, чоловік, який впав з неба, був кенійським біженцем. Він забрався на шасі літака, що летів з Найробі, і впав з висоти близько 1 000 метрів.

За словами очевидця, чоловік був одягнений, але із-за падіння тіло було невпізнанним. Всюди була кров.

За інформацією поліції, жертва була мертва ще до падіння. Особа біженця поки не встановлена.

Попри велику небезпеку, таку як сильний холод і нестача кисню, біженці забираються на шасі літаків, щоб потрапити в Європу. За оцінками експертів, виживе лише кожен четвертий.

У 2012 році загинув 30-річний мозамбикец, який також впав з шасі біля аеропорту Хітроу. Згідно з розслідуванням, біженець зміг вижити при температурі -60°С, але не зміг втриматися при зниженні літака.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...