Резонанс тижня. Погрожуючи ножем: У Києві чоловік по-звірячому згвалтував жінку на очах її доньки (відео)

Постраждала жінка є багатодітною матір'ю, вона виховує п'ятьох дітей.

ЖертваУ Києві в парку Андрія Малишка на очах у 14-річної дівчинки зґвалтували її 38-річну матір, погрожуючи їй ножем. НП трапилася пізно ввечері 5 вересня. Поліцейські затримали злочинця за гарячими слідами, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Жінка зі своїми друзями чекала 14-річну доньку з підробітку в одному з кафе Києва. Компанія відпочивала в парку. У цей час вони почули крик про допомогу. Агресивний чоловік, розмахуючи ножем, напав на одного з чоловіків у компанії. Після цього він схопив за волосся 38-річну жінку, затягнув її за дерево і змусив вступити в статевий зв'язок, зґвалтувавши різними способами.

Підозрюваний у зґвалтуванні

Очевидці намагалися перешкодити тому, що відбувається, проте ґвалтівник відганяв їх ножем. Поліція затримала нападника після того, як він втік із місця НП.

Постраждала жінка є багатодітною матір'ю, вона виховує п'ятьох дітей.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...