Резонанс тижня. Померла зірка легендарної стрічки "Тіні забутих предків" та секс-символ радянського кіно

Знаменита актриса довгий час боролася із хворобою ніг

Стало відомо про те, що померла Тетяна Бестаєва, відома радянська актриса. Про смерть повідомила пресслужба театру імені Мосради, зазначають Патріоти України.

Артистка пішла з життя у віці 84 років. Знаменитість довгий час боролася із важким захворюванням. У травні цього року її екстрено госпіталізували через проблеми з ногами. Медикам довелося ампутувати стопу.

Тетяна Бестаєва дебютувала в кіно в 1958 році в музичному фільмі «Матрос з «Комети». Її вважали секс-символом Радянського Союзу в 1960-і роки. Її вважали секс-символом Радянського Союзу в 1960-і роки. Бестаєву прославила роль у фільмі «Тіні забутих предків», де та першою з радянських актрис знялася оголеною.

Актриса грала разом із Фаїною Раневською, Любов'ю Орловою, Ростиславом Пляттом і Георгієм Жженовим, була близькою подругою Людмили Гурченко.

Особливу популярність їй принесла роль Палагни у фільмі Сергія Параджанова «Тіні забуті предків», де її партнером був Іван Миколайчук.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...