Резонанс тижня. Померла знаменита актриса, яка зіграла дівчину Бонда, фани у скорботі (фото)

У віці 94 років пішла з життя актриса Хонор Блекман, яка відома за роллю дівчини Джеймса Бонда у фільмі "Голдфінгер" (1964). Про це повідомляє Тһе Guardian, передають Патріоти України.

Сім'я актриси прокоментувала її кончину. "З великим смутком ми змушені повідомити про смерть Хонор Блекман. Вона мирно померла у своєму будинку в Льюїсі в оточенні родини. Вона була не тільки матір'ю і бабусею, а й неймовірно талановитою актрисою. Вона поєднувала в собі всі якості: розум і красу, талант і працелюбність. Дуже шкода, що світ втратив таку людину", - йдеться в повідомленні.

Хонор Блекман також була відома такими ролями, як: богиня Гера у фільмі "Джейсон і Аргонавти", Кеті Гейл у фільмі "Месники" 1962 року.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...