Резонанс тижня. Породілля померла, тіло немовляти зникло: У Запоріжжі сталася шокуюча трагедія (фото, відео)

Під Запоріжжям сталася жахлива НП у пологовому будинку, у результаті чого померли 34-річна породілля і новонароджена дитина. Про це кричущий випадок розповів чоловік загиблої дівчини Святослав Наумічев на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Ситуація наступна. 10.03.20 моя вагітна дружина (7,5 місяців вагітності, 34 роки) ввечері пішла на курси англійської мови. Там у неї відійшли води, і вона потрапила до пологового відділення міста Енергодар. Після факту хірургічного втручання (кесарів розтин) лікарів - дитина мертвонароджений, а у дружини відмовили нирки", - написав він.

За його словами після того, як родичі наполягли, породіллю перевезли в Запоріжжі. Там лікарі 43 дня боролися за її життя, але врятувати її не вдалося, жінка померла.

"24.04.2020 в Енергодарі її поховали. Хотіли разом з нею поховати і дитину, але прийшовши до Енергодарського моргу, виявилося, що тіло дитини відсутнє. Більш того, ніяких записів в журналах, що дитина потрапила в морг, немає. Розтин дитини робили в Запоріжжі (є записи в журналах), тіло дитини разом з довідкою про розтин, забрали медичні працівники Енергодару, але в морг тіло не доїхало. Виникає питання - де поділося тіло дитини? Що приховують лікарі пологового відділення? Одне з припущень - дитину могли продати в приватну клініку на органи", - розповів Наумичев.

За фактом смерті жінки і зникнення тіла дитини відкрито кримінальні виробництва.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...