Резонанс тижня. Поступився лише українськiй легендi: Помер один з найвеличніших чемпіонів в історії боксу

Боєць був відомий м'якою, плавною боксерською технікою, через що і отримав прізвисько Mantequilla (Масло).

Колишній дворазовий чемпіон світу в напівсередній вазі, один з найвеличніших чемпіонів в історії боксу Хосе Наполес помер в п'ятницю, 16 серпня, в своєму будинку в Мехіко у віці 79 років, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Вперше на титульний бій вийшов в 1969 році, до цього в професіоналах провів 64 бою.

Наполес 40 років був лідером за кількістю проведених захистів титулу об'єднаного чемпіона (14), поступився цим званням лише українськiй легендi Володимиру Кличку.

Ставав боксером року за версією журналу The Ring (1969). Завершив кар'єру з рекордом 81-7, 54 КО. У 1990 році включений у Всесвітній зал боксерської слави.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...