Резонанс тижня. Родина не може прийти до тями від горя: Зниклого безвісти підлітка знайшли в шлунку крокодила - трагедія вразила всіх (фото)

У Малайзії рятувальники знайшли тіло зниклого безвісти 14-річного хлопчика в череві крокодила після того, як його схопили біля берега річки. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

Підліток Рікі Ганьян збирав равликів зі своєю сім'єю на березі річки в Кучингу коли крокодил вистрибнув з води і попрямував до нього.

Крокодил стиснув щелепи навколо ноги хлопчика і потягнув його під воду, коли його перелякані родичі звали на допомогу. Рятувальники використовували курку в якості приманки, щоб виманити крокодила з води, і чотири дні по тому він був спійманий в пастку.

Місцеві жителі розрізали живіт рептилії і знайшли одяг, що належить Рікі, а також безліч людських останків.

"Близько 9:15 ранку крокодил взяв приманку - курку, прикріплену до гака, прокладеного командою, в місці, розташованому приблизно в трьох милях від того місця, де в останній раз бачили хлопчика. Крокодил був витягнутий на берег, де його живіт був перевірений. на жаль, всередині були людські останки, які були ідентифіковані як ті, що належать зниклому підлітку", - сказав офіцер з Центру пожежно-рятувальних операцій в Сараваке

Останки хлопчика були доставлені сім'єю додому, щоб поховати його в їхньому селі.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.