Резонанс тижня. Розлучення по-українськи: Одеситка запросила колишнього чоловіка зустрічати Новий рік і вбила

В Одесі під час святкування Нового року між колишнім подружжям виникла сварка, під час якої жінка дерев'яною качалкою вдарила чоловіка по голові. У результаті отриманих травм бідолага помер, зазначають Патріоти України.
Відомо, що експодружжя після розірвання шлюбу підтримувало дружні стосунки і Новий рік зустрічали разом. Ініціатором спільного гуляння була дружина, яка і запросила колишнього чоловіка до себе додому. Втім, у розпал святкування між ними виник конфлікт, господиня схопила дерев’яну качалку і побила нею гостя по голові.
Від отриманих травм 43-річний чоловік помер на місці. Про вбивство поліцейські дізналися від самої порушниці, яка зателефонувала до правоохоронців і поскаржилася на "домашнє насильство" над нею.
Коли копи приїхали на місце інциденту, то побачили у квартирі тіло чоловіка з розбитою головою та жінку в скривавленому одязі. У помешканні поліцейські вилучили можливе знаряддя злочину, зокрема, качалку.
Згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України зловмисницю затримали за підозрою в умисному вбивстві. Про підозру їй вже повідомили, наразі жінці обирають запобіжний захід.


Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....