Резонанс тижня. "Розплата" була миттєвою: З'явилося відео за дві хвилини до страшної аварії в Києві


У мережі опубліковано відео з учасниками смертельної аварії, яка трапилася в ніч на понеділок, 8 червня, на проспекті Перемоги в Києві, незадовго до трагічного зіткнення. Кадри з відеореєстратора автомобіля, який обігнали учасники швидкісних гонок на київській вулиці, опубліковано на Facebook-сторінці "ДТП. Київ", передають Патріоти України.

Водій, який оприлюднив відео, стверджує, що їхав зі швидкістю 75 км / год, коли на проспекті Перемоги його обігнали автомобілі BMW і Honda. "Опісля, через дві хвилини реєстратор записав наслідки великої швидкості", - сказано в підписі до опублікованого відео.

Від удару під час зіткнення пасажир Honda вилетів з авто. Деякий час він ще був живий і перебував у свідомості, однак травми, які він отримав виявилися смертельними, він помер до прибуття лікарів. Вранці в понеділок, 8 червня, поліція все ще продовжувала працювати на місці смертельної ДТП.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...