Резонанс тижня. Ще одну поранену намагаються врятувати: Під Києвом молодий чоловік зарізав трьох людей

Двоє чоловіків та жінка померли на місці, а ще одну жінку госпіталізували.

У Фастові на Київщині нетверезий чоловік влаштував різанину. У результаті двоє чоловіків та жінка померли на місці, ще одну жінку - госпіталізували, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався сьогодні, 7 червня, після 16.00. "У Фастові на території приватного будинку чоловік наніс ножові поранення двом жінкам і двом чоловікам. У результаті двоє чоловіків та жінка померли на місці, а ще одну жінку госпіталізували", - повідомив співрозмовник.

Як стало відомо, нападника затримали. Йому близько 28 років. За попередніми даними, він був напідпитку. Правоохоронці з'ясовують обставини події, а також встановлюють особи потерпілих.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...