Резонанс тижня. Ще така молода... Пішла з життя відома українська актриса театру і кіно

Знайомі підкреслюють, що Марина була винятково чуйною людиною...

Марина Кукліна-Май

5 жовтня на 34 році життя не стало актриси театру і кіно Марини Кукліної-Май. Гірку звістку принесли численні друзі і колеги актриси. Імовірно жінка померла через онкологію. Раніше, в листопаді 2018-го року, актриса проходила лікування від раку, зазначають Патріоти України.

"Целеустремленная, люблю жизнь и радуюсь-)))) Занимаюсь йогой, люблю путешествовать", - характеризувала себе актриса на одній з театральних сторінок.

"Вперше я запам'ятала Марину, коли ми побачились випадково в Храмі в Пархомівці. Ми з чоловіком поїхали подивитися мозайки Реріха, і раптом, в майже порожній церкві зі мною вітається дівчина, посмішка якої сяє, а сама вона випромінює Світло. А потім ми з сином прийшли на виставу "Поліанна" і я вперше побачила її на сцені і просто розчинилася й закохалася, я плакала, сміялась і раділа, що мій син побачив Поліанну, навіть кращу, ніж в книжці. І неможливо було відмежувати актрису від її персонажу. Тому що точнішого співпадіння, внутрішнього, перш за все, навіть уявити собі важко. Дівчинка Поліанна, яка опинилась в місті, аби навчити всіх радіти. Мариночка, яка опинилась в цьому світі для того, щоби дарувати нам Радість і Світло, а ще навчити нас любити, прощати, боротися, терпіти, Жити!" - згадала першу зустріч з Кукліною українська актриса і телеведуча Римма Зюбіна.

"Марина Кукліна... Ти просто космос! Спочивай з миром", - написала Діна Куца.

Довідка: Марина Юріївна Кукліна (Кукліна-Май) народилася 12 червня 1986 року. У 2003 році вступила у Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені. Карпенка-Карого, який закінчила у 2007. З 2007 року - актриса Київського театру на Липках, серед її робіт: "Поліанна" - Полліанна (режисер Ст. Гирич), "Привид замку Кентервіль" - Вірджинія (режисер А. Артіменьєв). З 2009 року знімалася в кіно. Чоловік - український режисер Андрій Май. Без матері залишився син.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...