Резонанс тижня. "Ще зовсім молода": У мережі сумують за загиблою в Тегерані стюардесою МАУ (фото)

Серед загиблих членів екіпажу літака Boeing 737 авіакомпанії МАУ, який вранці 8 січня розбився незабаром після зльоту з аеропорту Тегерана (Іран), виявилася молода стюардеса з Івано-Франківська Марія Микитюк. Дівчині було всього 24 роки. В одній зі своїх останніх сторіз в Instagram вона писала про любов до рідного міста, передають Патріоти України.

"Такий собі блогер. 23 країни, ніякої корисної інформації під фото", – характеризувала себе Марія.Марія Микитюк загинула в авіакатастрофі МАУ в Ірані. Водночас під одним із останніх фото дівчини її підписники зазначають, що вона була позитивною людиною, і висловлюють слова співчуття її рідним і близьким.

"Кожне погасле життя це страшно! Особливо рідним і близьким... Вічна пам'ять Марії", "О Боже, який біль для рідних і близьких. Сторіз її ще є, а її вже немає. Царство небесне!", "Така світла і позитивна людина... Вічна пам'ять", – пишуть вони.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...