Резонанс тижня. "Снег кружится, летает, летает...": Помер відомий радянський музикант (відео)

Юрій Петерсон був учасником популярних у Радянському Союзі вокально-інструментальних ансамблів "Веселые ребята", "Самоцветы" і "Пламя".

Юрій Петерсон. Фото: скріншот з відео.

У четвер, 5 вересня, після тривалої хвороби помер відомий російський співак і музикант Юрій Петерсон. Про це повідомила Тетяна Путра, невістка сина артиста Яна Петерсона, передають Патріоти України.

"Він [пішов з життя] сьогодні вдень, вдома, я сама там була присутня. У кінці липня виявили онкологічне захворювання. Вже були метастази. Дуже швидко розвивалося, буквально за серпень він розтанув", - сказала вона.

Путра уточнила, що прощання з артистом відбудеться на Хованському кладовищі в понеділок, 9 вересня. Як відомо, Юрій Петерсон був учасником популярних у Радянському Союзі вокально-інструментальних ансамблів "Веселые ребята", "Самоцветы" і "Пламя". Музикант був першим виконавцем таких пісень, як "Снег кружится", "Вся жизнь впереди", "Идёт солдат по городу" та інші.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...