Резонанс тижня. Страшну знахідку виявили біля пологового будинку у Дніпрі (фото)

Про страшну знахідку акушерка пологового будинку повідомила в поліцію.

Біля пологового будинку №1 в місті Дніпро в неділю, 15 грудня, помер чоловік. Його труп виявила вранці чергова акушерка, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Про страшну знахідку акушерка пологового будинку повідомила в поліцію. Разом з поліцейськими на місце події прибула бригада швидкої допомоги, яка констатувала смерть.

Чоловік перебував біля теплотраси, де він, імовірно, намагався зігрітися. На той час з моменту його смерті минуло не менше двох годин. Слідів крові навколо не було, а в кишені куртки померлого знайшли окуляри в кольоровій оправі і м'яку іграшку.

Особу загиблого, а також причини його смерті встановлюють.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...