Резонанс тижня. Стріляли в пах: Спливли моторошні подробиці убивства ветерана АТО на Київщині

Ветеран АТО з батальйону "Айдар" Ігор Корнієнко, який загинув унаслідок нападу підлітків у Вишгороді Київської області, міг би вижити, якби йому вчасно викликали швидку. Адже його поранення було несмертельним. Про деталі злочину розповіли у Вишгородському відділі поліції, а також знайомі загиблого, йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV, передають Патріоти України.

Підкреслюється, що на 16-річного підозрюваного у вбивстві чоловіка в суді одягли бронежилет, щоб у залі засідань не відбулося самосуду. Оскільки, за версією слідства, неповнолітні першими напали на Корнієнка та його товариша.

"Під час бійки потерпілий дістав із чохла карабін. Він зробив попереджувальний постріл угору холостим патроном. Після чого карабін був вибитий із рук, і 16-річний хлопець вистрелив у внутрішню частину стегна", – сказав в. о. керівника слідства Вишгородського ВП Богдан Корольчук.

Зазначається, що куля не зачепила життєво важливих органів ветерана АТО, і якби підлітки викликали допомогу – можливо, він би вижив. "У нього також був постріл у пах. І кровотеча. Напевно, він намагався чимось там [її зупинити], але не встиг. Це ж швидко дуже. І помер", – додала знайома загиблого Людмила.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...