Резонанс тижня. Суд виніс вирок подружжю педофілів, які задля відео ґвалтували власну 4-річну доньку

Сімейну пару, яка використовувала свою 4-річну доньку для створення порнографічних відео, затримали в Кривому Розі 13 червня 2018-го. 29-річний чоловік та його 30-річна дружина є вихідцями однієї з країн Кавказького регіону.

У Кривому Розі суд визнав подружню пару винною у зґвалтуванні, сексуальному насильстві і розбещенні їхньої маленької доньки. Батьки дитини проведуть за ґратами 12 років. Про це повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду Кривого Рогу, передають Патріоти України.

"Чоловіка та жінку визнано винними у злочинах за наступними статтями Кримінального кодексу: "Торгівля людьми", "Зґвалтування", "Сексуальне насильство", "Розбещення неповнолітніх" та "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що впродовж 2 років обвинувачені в орендованих квартирах у Полтаві та Кривому Розі знімали порнографічне відео за участю своєї 4-річної доньки і розповсюджували його у мережі Інтернет.

На судовому засіданні обвинувачені визнали вину у скоєних злочинах та щиро розкаялися.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...