Резонанс тижня. Симптомів не було: На Волині від коронавірусу помер 19-річний хлопець

У молодої людини не було не тільки симптомів, не було навіть контактів з хворими на коронавірус.

Коронавірус в Україні призвів до смерті 19-річного пацієнта. Ні він сам, ні медики навіть не підозрювали, що у хлопця COVID-19, поки діагноз не підтвердився лабораторно тестом, зробленим "на всякий випадок", передають Патріоти України з посиланням на Волинь24.

Зазначимо, що у значної частини хворих на коронавірус хвороба протікає саме безсимптомно. Згідно з останніми дослідженнями вчених, таких від 50 до 70%.

Інформацію про смерть молодого хлопця в Луцькому районі 14 квітня підтвердив і начальник управління охорони здоров'я Волинської ОДА Ігор Ващенюк.

Попри молодий вік, хлопець входив у групу ризику. У нього був цукровий діабет, від ускладнень якого він і лікувався. Померлий не йшов з підозрою на коронавірус, але лікарі насторожилися і вирішили все-таки провести тест на COVID-19.

"Це пацієнт із важким цукровий діабетом. Лікувався від діабету, від ускладнень. І рентген робили, наскільки я знаю, але в останній день піднялася температура", - розповів Ващенюк.

При цьому у молодої людини не було не тільки симптомів, не було навіть контактів з хворими на коронавірус.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...