Резонанс тижня. "Син скаржився, що літак не зовсім справний", - мати загиблого під Харковом пілота (відео)

Ашраф Мсуя був 1991 року народження, закінчив академію ім. Кожедуба.

Один із пілотів літака ЗСУ Ан-26, який розбився біля Чугуєва, Ашраф Мсуя телефонував матері за день перед трагедією і казав, що літак був несправним. Про це матір розповіла журналістам на місці катастрофи, передають Патріоти України.

"Двигуни відмовляли не раз. Він це знав. Не скаржився, просто пояснював, що машина не до кінця у справному стані", – зазначила жінка.

За її словами, син 1991 року народження, закінчив академію ім. Кожедуба. "Він хотів служити в Україні, бути найкращим, і він був найкращим льотчиком свого класу", – сказала матір.


Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...