Резонанс тижня. Театральна Україна в шоці: Провідна вітчизняна балерина стала жертвою смертельної автокатастрофи на Полтавщині (фотофакти)

Артистка перебувала у розквіті сил та таланту. Ій було лише 30 років

10 серпня на трасі Київ-Харків загинула в ДТП відомий харківський балерина Світлана Ісакова. Провідна солістка Харківського театру опери та балету поверталася до рідного міста з аеропорту «Бориспіль» після відпустки в Італії, зазначають Патріоти України.

Відпустка в Італії...

Жахливе ДТП сталося на 277 км автотраси Київ - Харків - Довжанський на території Полтавської області. Маршрутний мікроавтобус «Фольксваген», де їхали Світлана з чоловіком, зіткнувся з автобусом «Сетра». Мікроавтобус після зіткнення перетворився на купу заліза.

дтп

Важко травмовану артистку екстрено госпіталізували в районну лікарню в Решетилівці, але медики виявилися безсилі. Також від отриманих травм на місці ДТП помер 44-річний пасажир «Фольксвагена», а водій з важкими травмами знаходиться в лікарні селища Велика Багачка.

дтп

Рідні та близькі загиблої Світлани Ісакової поки ще не оголошували, де відбудеться прощальна церемонія. Визначитися з місцем похоронів сім'я балерини сподівається до 12 серпня. Тим часом шанувальники Ісакової залишають слова співчуття на сторінці балерини в Facebook.
Цю чуттєву світлину, рука об руку зі своїм чоловікам, Світлана зберігала на Фейсбуці

скрин

Варто пам'ятати, ДТП на трасі Київ - Харків - Довжанський найчастіше трапляються через перевищення водіями швидкості і недотримання безпечної дистанції. Також до аварій призводить виїзд водіїв на зустрічну смугу в умовах недостатньої видимості (наприклад, в нічний час).


У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...