Резонанс тижня. Тіло залишили на пляжі: У Херсоні по-звірячому вбили молоду жінку (фото, відео 16+)

На тілі вбитої виявили не менше 5 колото-різаних ран на шиї і грудній клітині.

Олену Кулапову по-звірячому вбили. Фото: Типовий Херсон.

У вівторок, 3 вересня, в Херсоні на пляжі знайшли труп 35-річної Олени Кулапової, яку перед вбивством зґвалтували. Про це повідомляє місцеве видання "Типовий Херсон", передають Патріоти України.

Зазначається, що в поліцію області приблизно о 06:40 надійшло повідомлення, що в Херсоні в Гідропарку біля води лежить тіло жінки з тілесними ушкодженнями. Незабаром її впізнали. У соцмережах написали, що у жінки залишився чоловік і двоє дітей.

Правоохоронці розповіли, що на тілі вбитої виявили не менше 5 колото-різаних ран на шиї і грудній клітині. Крім того, перед смертю жінку згвалтували.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

Двічі не брали на службу, а втретє - він втік від ТЦК: На Вінниччині чоловік відмовився від мобілізації

четвер, 18 квітень 2024, 17:44

У Вінницькій області до іспитового терміну засудили чоловіка, якого військові частини двічі не захотіли брати на службу, а коли йому принесли 3 повістку - він втік від ТЦК. Про це йдеться у вироку Бершадського райсуду Вінницької області. передають Пат...