Резонанс тижня. "Ти пі****с і на***щик": У Києві на очах перехожих зарізали чоловіка (відео)

Поранений помер до прибуття медиків.

У Святошинському районі Києва, 23 січня, ввечері, сталася нова трагедія. Тут чоловіка кілька разів ударили ножем в живіт. Перед цим перехожі помітили, як він розмовляв з двома чоловіками, один з яких кричав на нього. Поранений помер до прибуття медиків. Вбивство сталося на вулиці Володимира Покотила, недалеко від зупинки швидкісного трамвая "Генерала Потапова". Виклик на лінію "102" надійшов 23 січня близько 21:00, повідомляють Патріоти України.

Очевидець розповів поліцейським, що біля будинку зустрілися двоє чоловіків. Вони стояли і про щось розмовляли. Через пару хвилин до них підійшов третій чоловік, який почав кричати на загиблого. У якийсь момент нападник, зі словами "Ти пі @ ас і на @ щик", кілька разів ударив чоловіка в живіт ножем. Після цього потерпілий впав, а двоє чоловіків пішли в невідомому напрямку. На жаль, прибулим лікарям, залишалося лише констатувати смерть.

На вигляд загиблому близько 30 років. При ньому були особисті речі. На тілі знайшли, щонайменше, два проникаючі поранення. Всі подробиці події мають з'ясувати правоохоронці. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики, кінологи і слідчо-оперативні групи.

Джерело: Інформатор

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...