Резонанс тижня. У Чернігові біля пляжу виявили два трупи: Вбивць знайшли по гарячих слідах (фото)

Пару вбили, щоб вкрасти автомобіль "Chevrolet Ланос".

Один із затриманих вбивць. Фото: соцмережі.

У Чернігові біля пляжу на Десні виявили трупи чоловіка та жінки з вогнепальними пораненнями, передають Патріоти України.

Як повідомив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін в Facebook, НП сталася ввечері в суботу, 17 серпня. З'ясувалося, що пару вбили, щоб вкрасти автомобіль "Chevrolet Ланос".

"Працівниками поліції по гарячих слідах вбивці, 1978 і 1989 р.н., були затримані. Це два покидька, раніше вже були засуджені, а затримали їх на автомобілі постраждалих. При затриманні у підозрюваних були вилучені два предмети, схожі на автомати "Калашникова", два предмети, схожі на гранати "Ф-1", предмет, схожий на пістолет "ПМ" з глушником", - розповів Аброськін.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...