Резонанс тижня. У Москві помер зірковий російсько-радянський актор Борис Невзоров

У п'ятницю, 18 лютого, помер відомий радянський та російський актор Борис Невзоров. Про це повідомили його колеги з Малого театру, повідомляє Telegram-канал Mash, зазначають Патріоти України.

Невзорову було 72 роки. Він тяжко переніс коронавірус. Хвороба викликала ускладнення.Раніше в театрі скасували всі спектаклі, в яких мав грати артист.

Нагадаємо, Борис Невзоров упродовж свого життя встиг зіграти чимало ролей. Широкій публіці він став відомий завдяки таким картинам, як «Майор», «Далекобійники 2», «Марш Турецького», «Каменська» та інші.

кадр з фільму

Невзоров народився 18 січня 1950 року у станиці Старомінська Краснодарського краю. Дитинство та юність провів у Астрахані. Закінчив Школу-студію МХАТ.

Дебютував на великому екрані у 1975 році у фільмі «Дорога».

Три роки тому артист утретє став батьком.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...