Резонанс тижня. "У неї ще було стільки планів": Померла головний редактор жіночого журналу "Наталі"

Маленька дочка Ірини Трухачової осиротіла.

Увечері 9 грудня померла Ірина Трухачова - журналіст, головний редактор жіночого журналу "Наталі". Про це йдеться на сторінці видання у Facebook, передають Патріоти України.

"Не стало нашого керівника, головного редактора, колеги й товариша, - йдеться у повідомленні. - Ірина Валеріївна була працездатним та енергійним керівником, заряджала ентузіазмом та світлом кожного, хто стикався з нею в діяльності [...] Світла пам'ять!" Причини смерті не уточнюються.

Про смерть Трухачової пише у Facebook і її колега Тетяна Мірошниченко. У коментарях її підписники говорять про хворобу журналістки.

Під одним з постів у соцмережі лікар-кардіолог Володимир Воліков вибачився перед Трухачовою за те, "що не зміг допомогти".

Ірина Трухачева працювала в журналі "Наталі" з січня 2018 року. У березні 2020 го глянець відзначив своє 25-річчя, з нагоди якого організував святковий захід. Трухачева також була серед гостей і позувала зі знаменитостями.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...