Резонанс тижня. "У них були стосунки": Стали відомі подробиці вбивства жінки підлітком у Харкові (відео)

Яна та Данило разом вживали психотропи та мали інтимні стосунки. Припускають, що Яна в компанії друзів висміяла Данила, і хлопець затаїв образу.

Підозрюваний в убивстві 25-річної Яни Шевченко з Харкова, 17-річний Данило Рєдін у своєму дворі хвалився вбивством. Мати загиблої Жанна Шевченко повідомила, що це відбувалося до виявлення тіла вбитої, передають Патріоти України з посиланням на "Надзвичайних новин".

"Майже всі на районі знали подробиці. Він у перший же день усім хвалився. Розповідав, як убив мою дитину, і що вбивство було заздалегідь підготовлене. Він вирив яму і чекав моменту", – сказала жінка.

Яна та Данило разом вживали психотропи та мали інтимні стосунки. Припускають, що Яна в компанії друзів висміяла Данила, і хлопець затаїв образу. "У Яни з ним були стосунки, наскільки я знаю. Усі знають, що він по-звірячому вбив Яну і водив екскурсії з малоліток, щоб вони дивилися, як вона закопана", – говорить місцева жителька.


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...