Резонанс тижня. У родині співачки Ірини Білик сталося велике горе

Численні фанати і колеги артистки висловлюють їй співчуття.

Відома українська співачка Ірина Білик розповіла шанувальникам про смерть батька. Миколі Семеновичу знаменита дочка присвятила зворушливе послання в особистому мікроблозі в Інстаграм, передають Патріоти України.

Артистка доповнила публікацію зворушливим відеороликом з батьками. Усміхнені Микола Семенович і Ганна Яківна стоять, обіймаючись, і радісно махають в камеру. Батьки Ірини на відео виглядають щасливими. Відомо, що Микола Семенович та Ірина були дуже близькі. Батько співачки і сам був небайдужий до музики, тому саме він з ранніх років вчив дочку нотної грамоти, хоча тоді ще й не вірив в артистичне майбутнє спадкоємиці.

Також зазначимо, що наступний рік для примадонни української естради ювілейний. Білик відзначатиме 50-річчя. Співачка обіцяє провести великий тур найбільшими містами країни.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...