Резонанс тижня. У Росії під час падіння літака розбився відомий телеведучий (фото)

За попередньою інформацією МНС РФ, у повітряного судна був несправний двигун.

Олександр Колтовий загинув

У Росії під час аварії легкомоторного літака в Підмосков'ї загинув телеведучий Олександр Колтовий. Про це повідомив Telegram-канал LIFE SHOT із посиланням на джерело в екстрених службах. Колтовому був 41 рік, інформують Патріоти України.

Відомо, що росіянин був ведучим ток-шоу "ДНК" на телеканалі НТВ, а також співведучим шоу "Звезды сошлись". За інформацією Telegram-каналу 360, разом із Колтовим загинула і його дружина.

Співведуча Колтового Лера Кудрявцева розповіла LIFE SHOT, що шокована тим, що трапилося. "Так, він дуже сильно любив літати. Мало не кожні вихідні літав. І мене з собою кликав частенько, говорив: "Поїхали, я тебе над Москвою покатаю", – прокоментувала вона смерть колеги.

НП сталася біля селища Томіліно Московської області. Попередньо, всього загинули двоє осіб. Перед катастрофою екіпаж подав сигнал лиха. Очевидці говорять про те, що літак Cessna загорівся ще в повітрі.

За попередньою інформацією МНС РФ, у повітряного судна був несправний двигун.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...