Резонанс тижня. У Зеленського велике горе, помер його довірений юрист

Людина, котра гарантувала порядністю та професіоналізмом безпеку угод та багатомільонних активів родини Зеленських до того ж був спонсором політичної компанії теперішнього президента.

У четвер, 14 січня, помер співуправляючий партнер юридичної компанії HillMont Partners Сергій Нижний, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

За даними видання, у нього була важка хвороба. У Нижного залишилися дружина і троє дітей.

Нижний входив до найближчого оточення президента Володимира Зеленського - консультував студію «Квартал 95». Під час президентської кампанії Зеленського юрист був одним з її спонсорів.

Відомо, що Сергій Нижний у 2007 році балотувався до Верховної Ради за списком партії «Наша Україна - Народна самооборона», але не пройшов. Він був помічником нардепа Миколи Катеринчука. Адвокатську ліцензію Нижній отримав в 2009 році. З 2016 став одним із засновників компанії HillMont Partners, яка спеціалізувалася на супроводі комерційних, інвестиційних і транскордонних суперечок.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...