Резонанс тижня. Українська наука зазнала великої втрати: Померла провідний вітчизняний соціолог

Сьогодні, 21 березня 2020 року, пішла з життя директорка фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, одна з найвідоміших українських вчених у галузі соціології Ірина Еріківна Бекешкіна. Офіційна інформація з цього приводу з'явилася на сторінці Фонду, зазначають Патріоти України. 4 лютого їй виповнилось 68 років.

"Ірина Бекешкіна була символом об'єктивної української соціології, зробила вагомий внесок у розбудову демократії та громадянського суспільства, до останнього дня була з нами і проводила опитування, заходи, була переповнена новими ідеями та планами", - зазначається у повідомленні.

"Для нас це дуже велика втрата, яку важко прийняти й усвідомити. Висловлюємо щирі співчуття її близьким та рідним", - додають колеги.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...