Резонанс тижня. Узяли кредит та купили 171 презерватив: В Умані поглумилися над 16-річною студенткою (відео)

Насильник каже, що дівчина кричала і пручалася, але це його не зупинило.

Студентку першого курсу зґвалтували в Умані в орендованій квартирі. Двоє хлопців вирішили гульнути і взяли для цього кредит на суму 5 тисяч гривень. 18-ти та 24-річний хлопці на отримані гроші одягнулися, орендували на дві доби квартиру і запаслися алкоголем і контрацептивами, інформують Патріоти України.

Але для повноти картини не вистачало супутниці. Вони запросили на гулянку 16-річну дівчину, з якою недавно познайомилися через інтернет. У самий розпал веселощів 18-річному "герою" захотілося близькості. Але дівчина відмовила. Тоді він ударив студентку і під загрозою фізичної розправи скоїв згвалтування.

"Сказав, що вб'ю, якщо комусь розповім", - каже дівчина, приховуючи своє обличчя від камер. А за стіною в цей час перебував 24-річний друг, який чув крики, але нічого не робив. Після того, як жах закінчився, дівчині вдалося вирватися з квартири і зателефонувати батькам.

18-річний житель Уманського району зізнався у скоєнні злочину. Протрезвілому насильникові тепер стало соромно. Він каже, що дівчина кричала і пручалася, але це його не зупинило. Правоохоронці під час обшуку квартири вилучили цілий арсенал контрацептивів - 171 презерватив.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...