Резонанс тижня. В Одесі біля гіпермаркету впав літак, є жертви (фото)

За інформацією обласної поліції, подія сталася у Малиновському районі Одеси.

В Одесі на гіпермаркет впав легкомоторний літак, внаслідок чого одна людина серед двох, які були на борту, загинула. Про це повідомив радник голови управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк, передають Патріоти України.

«В Одесі неприємність, тільки що впав та розбився легкомоторний літак. За попередніми даними, з двох осіб, що були на борту, один загинув. Літак впав одразу після виконання зльоту на територію гіпермаркету, який розташований поруч з летовищем», - написав він.

За інформацією обласної поліції, подія сталася у Малиновському районі Одеси. Літак впав на Овідіопольській дорозі. За попередніми даними, постраждали двоє людей.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...