Резонанс тижня. У США помер знаменитий кіноактор

Старий Голлівуд втратив ще одну зі своїх зірок...

У віці 92 років помер Стюарт Уітман, відомий за серіалами "Вона написала вбивство" і "Уокер, техаський рейнджер". Видання TMZ повідомило, що американський актор, чия кар'єра в Голлівуді налічує понад 50 років, пішов з життя в оточенні родини та друзів, передають Патріоти України.

"Старий Голлівуд втратив ще одну зі своїх зірок, - сказав син Уітмана. - Ми пишалися ним за його телевізійну кар'єру, ролі в кіно і його номінацію на "Оскар", але що ми дійсно пам'ятаємо, так це його бурхливу любов до своєї родини і друзів".

Актор перебував у лікарні і через рак шкіри, який "просочився в його кровотік".

Уітмен найбільш відомий головними ролями у вестернах, в яких грав разом з Джоном Вейном. У 1962 році він був номінований на "Оскар" в категорії "Краща чоловіча роль" у фільмі "Мітка".

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...