Резонанс тижня. Відзначав народження первістків, яких чекав більше 10 років: У Києві чоловік впав з катера і потонув

Інцидент стався у ніч на 25 липня.

Чоловік, який відзначав з друзями народження первістків, трагічно потонув у Дніпрі. Як повідомляється, близько 1:30 друзі, які разом з ним каталися і відзначали народження близнюків, помітили, що винуватця торжества немає на катері. Деталі події розповіли родичі чоловіка, передають Патріоти України з посиланням на Страна.UA.

Як повідомляється, чоловік з компанією друзів відзначав народження близнюків. Діти були довгоочікуваними первістками, яких вони з дружиною чекали протягом 10 років. В результаті, вдавшись до ЕКО, пара змогла зачати дітей. Поки дружина після пологів перебувала в лікарні, чоловік відзначав народження дітей з друзями на прогулянковому катері.

Під час святкування, близько 01:30, чоловік впав з катера в річку. Друзі, помітивши його зникнення, викликали рятувальників і поліцію. Потерпілого знайшли приблизно в двох метрах від берега і дістали його на пристань неподалік від Поштової площі. Медикам не вдалося врятувати його життя.

Зараз близькі родини планують закликати на допомогу психолога, щоб повідомити дружині загиблого трагічну новину.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...