Резонанс тижня. "Він був відомий більшості з вас як злодій": Знаменитий актор загинув у Малібу

Південноафриканський актор Кліфф Саймон, відомий за серіалами "Зоряна брама: ЗВ-1" і "Детектив Неш Бріджес", трагічно загинув в Малібу. Як повідомила його дружина в Facebook, 58-річний Саймон загинув на пляжі Топанга, займаючись кайтбордінгом, передають Патріоти України.

«Він був відомий більшості з вас на цій сторінці як злодій, якого ви любили ненавидіти, Ба’ал, з Зоряної брами. … Він був НАСТІЛЬКИ великим — істинним оригіналом, авантюристом, моряком, плавцем, танцюристом, актором, письменником. Там, де він колись стояв на цій землі, залишилася діра», — йдеться в повідомленні. «Єдина втіха в цій трагедії в тому, що він пішов з життя, займаючись улюбленою справою», - додала дружина Саймона.

Кліфф Саймон почав акторську кар'єру в театрі Парижа Мулен Руж в 1989 році. Пізніше він переїхав у Лос-Анджелес, де зіграв у серіалі Детектив Неш Бріджес. А ще через якийсь час — роль лиходія Ба’ала в науково-фантастичному серіалі Зоряна брама: ЗВ-1. Він також постав в цьому образі в повнометражному фільмі Зоряна брама: Континуум в 2008 році.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...