Резонанс тижня. Воював за ДАП: Стало відомо про смерть Героя-десантника ЗСУ (фото)

У п'ятницю, 27 березня, стало відомо про смерть воїна-десантника ЗСУ Андрія Мельника, який пройшов бої за Донецький аеропорт. Трагічну новину повідомили на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Facebook, уточнивши, що на війні захисник зазнав серйозних поранень, після яких так повністю і не зміг відновитися, передають Патріоти України.

"Вмирають на війні. І вмирають через війну. Сьогодні, 27 березня, зупинилося серце десантника Андрія Мельника. Воїна і захисника, який у 2014-2015 роках пройшов бої за донецький аеропорт", – сказано в повідомленні.

За словами волонтерів, з 2015 року Герой пересувався на інвалідному візку, оскільки мав серйозні пошкодження шлунку, кишківника, спинного мозку, був паралізований, а потім пережив і ампутацію обох ніг. "Якщо хтось за життя і відчув на собі всі наслідки війни, то це – Андрій Мельник. Світла пам'ять воїну, життя якого сьогодні війна забрала на мирній території!" – написали в некролозі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...