Резонанс тижня. "Все б віддав, щоб люди були живі": Водій бензовоза, що забрав життя дев'ятьох осіб на Житомирщині, зробив зізнання

В автобусі, який повертався з Яремчі до Житомира, їхали 49 працівників Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. Люди поверталися додому з уїк-енду, проведеного в Карпатах. 9 з них вже ніколи не повернуться.

Водій злощасного бензовоза, який забрав життя дев'яти людей, впевнений, що масштаби трагедії могли бути набагато більше, якби бензовоз йшов не з порожньою, а з повною цистерною, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення ЗМІ.

55-річний Анатолій Грановський, який перебував за кермом бензовоза, також отримав травми. У нього численні забої і струс мозку.

Вийшовши з мовчазного шоку, чоловік заговорив. Стверджує, що віддав би все, щоб люди, які загинули в ДТП, залишилися живі. "Дуже шкода. Не хотів такого горя. На стількох життях в момент хрест поставлений. Зіткнення не міг уникнути, тому що мене як раз машина обганяла. Все сталося за одну секунду. Все б віддав, щоб люди були живі", - говорить водій.

В автобусі, який повертався з Яремчі до Житомира, їхали 49 працівників Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. Люди поверталися додому з уїк-енду, проведеного в Карпатах. 9 з них вже ніколи не повернуться.

Якби цистерна бензовоза була наповнена, не вдалося б уникнути ще більшої трагедії, зізнається водій бензовоза. Адже навіть від удару авто з порожньою цистерною в салоні автобуса загинуло четверо людей. Більш сильний удар забрав би більше життів.

Зараз водій бензовоза проходить відновлення в лікарні. Після цього суд обере йому запобіжний захід. Якщо вину водія в тому, що сталося, визнають, він може отримати до 10 років колонії.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...